X

“Βλέπει”… τετράδα ο Παναθηναϊκός

Οι “Πράσινοι”, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, πέρασαν νικηφόρα από τη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια.

Ant1news


Ο Παναθηναϊκός «έπνιξε» αμυντικά την Μπασκόνια, στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης, όταν και βρέθηκε στο +22, με αποτέλεσμα να περάσει ανώδυνα την «αφλογιστία» στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πάρει το μόλις 4ο, αλλά πολύτιμο «διπλό» στην Eurolegue. 

Το «τριφύλλι» πέρασε νικηφόρα με 72-63 από την «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα»,  αύξησε σε 17-11 το ρεκόρ του, που τον κατατάσσει 5ο (υστερεί στην ισοβαθμία με την Φενέρ), και συνεχίζει να ονειρεύεται πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. 

Κορυφαίος για τους «πράσινους» ο Σίνγκλετον με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, βοήθησε πολύ και ο Γκιστ, ενώ ο Καλάθης ήταν εξαιρετικός στο δημιουργικό κομμάτι (8 πόντους και 8 ασίστ). Χάνγκα, Μπάντιντζερ και Φόιγκτμαν το πάλεψαν από τους γηπεδούχους. 

Με 2/2 νίκες του Παναθηναϊκού στις εναπομείνασες αγωνιστικές (με ΤΣΣΚΑ εντός και Μακάμπι εκτός) και ένα... στροβοπάτημα της Φενερμπαχτσέ (με Ρεάλ εκτός και Μπαρτσελόνα εντός), η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ «τερματίζει» 4ο και «αρπάζει» το πλεονέκτημα της έδρας από τα... χέρια του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. 

Τα δεκάλεπτα: 6-24, 21-37, 37-54, 63-72