X

“Γονάτισε” μπροστά στη… “βασίλισσα” ο Ολυμπιακός

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανώτερη και υποχρέωσε σε ήττα τους “ερυθρόλευκους” μέσα στο ΣΕΦ.

Ant1news


Στην ένατη εφετινή ήττα στην Ευρωλίγκα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό η Ρεάλ Μαδρίτης. Η “βασίλισσα” επικράτησε των “ερυθρόλευκων” με 79-73 στο ΣΕΦ στερώντας και  κάθε ελπίδα της ομάδας του Σφαιρόπουλου για μια θέση καλύτερη από την τρίτη, την οποία έχει, ήδη, εξασφαλίσει.

Πολύ κοντά ήταν οι δύο ομάδες μέχρι τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Σε εκείνο το σημείο, ο Μάντζαρης χρεώθηκε με τέταρτο φάουλ, με αποτέλεσμα να τεθεί… “νοκ άουτ” και  ο Γιουλ να πάρει τη «βασίλισσα» από το χέρι και να την οδηγήσει στη νίκη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έπεσαν στο 19-9, ενώ η ομάδα του Λάσο διατηρείται σε τροχιά πρωτιάς, αφού έπιασε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο 21-7.

O Μιλουτίνοφ με 18 πόντους, o Αγραβάνης με 10 και ο Παπανικολάου με 11 πόντους ξεχώρισαν από τον Ολυμπιακό  Από τη «βασίλισσα», το δίδυμο Γιουλ και Ράντολφ έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά, με 21 πόντους έκαστος. 

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Λοτζέσκι καθώς και ο  παραγκωνισμός του Κεμ Μπιρτς, ύστερα από το «θερμό επεισόδιο» που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλου στο δεύτερο δεκάλεπτο. 

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-37, 54-58, 73-79