X

Ολυμπιακός: γλίτωσε τα χειρότερα ο Λοτζέσκι

Ο τραυματισμός του Λοτζέσκι είναι σοβαρός, αλλά ευτυχώς δεν είναι αχίλλειος τένοντας. Πότε υπολογίζεται η επιστροφή του.

Ant1news

Ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τη Ρεαλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, «πάγωσε» τους πάντες στον Ολυμπιακό καθώς η αρχική εκτίμηση ήταν ότι μπορεί να πρόκειται για ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, κάτι που θα τον κρατούσε εκτός για όλη τη σεζόν.

Ευτυχώς όμως τόσο για τον παίκτη όσο και για την ομάδα του η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ρήξη υποκνειμηδίου τένοντα και ο Ματ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4 εβδομάδες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τα δύο τελευταία ματς της regular season με αντιπάλους τις Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αμφότερα εκτός έδρας) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει κάποια από τα ματς της προημιτελικής σειράς της Euroleague, με τα playoffs να είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 18 Απριλίου και τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τη συμμετοχή του έχοντας μάλιστα και πλεονέκτημα έδρας.

Ο Λοτζέσκι ανακουφισμένος λίγες ώρες μετά από τη μαγνητική τομογραφία σε μήνυμα του στο διαδίκτυο έγραψε, «κάποιος με πρόσεχε σήμερα. Στάθηκα αρκετά τυχερός».