X

Euroleague: οι προβλέψεις των προπονητών για το Final Four

Οι προπονητές των ομάδων της Ευρωλίγκας “ακτινογραφούν” τα φαβορί για πρόκριση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Ant1news


Την «τετράδα» του Final Four της Κωνσταντινούπολης κλήθηκαν να προβλέψουν οι προπονητές των ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας.

Η πλειοψηφία «βλέπει» πρόκριση των Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακού, ενώ πολύ αμφίρροπο χαρακτηρίζεται το ζευγάρι Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά οι προβλέψεις τους:

Αντρέα Τρινκιέρι:  

Ρεάλ – Νταρουσάφακα 3-1, ΤΣΣΚΑ- Μπασκόνια 3-1

Ολυμπιακός – Εφές 3-2: «Οι γκαρντ του Ολυμπιακού θα πρέπει να παρουσιαστούν σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουν τους αθλητικούς γκαρντ της Εφές. Το πλεονέκτημα θα κρίνει τη σειρά»

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 3-2: «Είναι η πιο απρόβλεπτη σειρά. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μπορεί να λήξει εύκολα 3-2 υπέρ του Παναθηναϊκού αλλά και 3-1 υπέρ της Φενέρ».

Αινάρς Μπαγκάτσκις:

Ρεάλ – Νταρουσάφακα 3-2, ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια 3-1,

Ολυμπιακός – Εφές 3-1: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα κι έχει και το πλεονέκτημα»

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 3-2: «Θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

Ρεάλ – Νταρουσάφακα 3-1, ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια 3-0

Ολυμπιακός – Εφές 3-1: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και έχει πολύ σταθερή αμυντική λειτουργία»

Παναθηναϊκός – Φενέρ 3-2: «Πιστέυω πως ο ΠΑΟ θα περάσει στα πέντε παιχνίδια λόγω του ΟΑΚΑ, ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση η Φενέρ να κλέψει ένα παιχνίδι και να τελειώσει την σειρά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι η καλύτερη σειρά»

Γιάσμιν Ρέπεσα:

 Ρεάλ – Νταρουσάφακα 3-1, ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια 3-0

Ολυμπιακός – Εφές 2-3: «Πιστεύω πως θα γίνει η έκπληξη. Η Εφές είναι σε πολύ καλή κατάσταση» 

Παναθηναϊκός – Φενέρ 3-2: «Πιστεύω πως θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός καθώς είναι μια σκληρή ομάδα με δυνατή έδρα»

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Θα περάσουν τα φαβορί Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώην ομάδα μου και ελπίζω να καταφέρει να προκριθεί. Η Εφές είναι μία δύσκολη ομάδα. Το Παναθηναϊκός – Φενέρ είναι πολύ ισορροπημένο ζευγάρι και δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη»

Εργκίν Αταμάν: «Η Ρεάλ αυτή τη στιγμή είναι φαβορί για τον τίτλο. Η Μπασκόνια θα δυσκολέψει την ΤΣΣΚΑ, όμως η ρωσική ομάδα θα προκριθεί. Για το Ολυμπιακός – Εφές θεωρώ πως θα είναι μια κλειστή σειρά και πιστεύω πως η Εφές θα κερδίσει ένα παιχνίδι στην Αθήνα. Για το Παναθηναϊκός – Φενέρ παρά το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού, πιστεύω πως η Φενέρ έχει βαθύτερο ρόστερ και θα φτάσει στην εκτός έδρας νίκη που χρειάζεται για να προκριθεί στο final four».