X

Euroleague: το πρώτο βήμα για το Final Four θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός

Πέντε χρόνια μετά την παρουσία του σε Final four οι «πράσινοι» θέλουν να διεκδικήσουν  το βαρύτιμο τρόπαιο και πάλι στην Κωνσταντινούπολη.

Ant1news

Απόψε ξεκινούν οι αναμετρήσεις στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι των ομάδων που θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο Final four της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ στις 21:00 της Φενέρμπαχτσε, που κοουτσάρει ο επί 13 χρόνια πρώην προπονητής της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν σε Final four 5 χρόνια μετά την τελευταία τους παρουσία και πάλι στην Κωνσταντινούπολη.

Στο αγωνιστικό τομέα ο Πασκουάλ θα έχει στη διάθεση του, όλους τους παίκτες αφού ο Κει Σι Ρίβερς ξεπέρασε την τροφική δηλητηρίαση και από την Κυριακή του Πάσχα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις.

Το συγκρότημα του «Ζοτς» είχε μεγάλα σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, καθώς χτυπήθηκε από τραυματισμούς με κυριότερους εκείνους των Μπογκντάνοβιτς και Σλούκα.

Ο δεύτερος προημιτελικός θα διεξαχθεί εκ νέου στην Αθήνα την Πέμπτη 20 Απριλίου (21:00), ενώ ο τρίτος θα φιλοξενηθεί στις 25 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη.

Στον άλλο αγώνα της Τρίτης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί στις 20:00 την Μπασκόνια στη ρωσική πρωτεύουσα και είναι το φαβορί για την πρόκριση.