X

Εκπληκτικός ο Αντετοκούνμπο, αλλά έχασαν οι Μπακς

Έλαμψε ο Giannis όμως οι Μπακς δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα από τους Ράπτορς στο Τορόντο.

Ant1news

Εκπληκτικός, σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όμως οι Μπακς δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα με 118-93 από τους Ράπτορς στο Τορόντο, μένοντας έτσι πίσω 3-2 στο σκορ της σειράς των αγώνων. Ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε 30 πόντους (12/19 δίποντα, 6/9 βολές), πήρε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και είχε και 3 κοψίματα, αλλά δεν είχε άξιους συμπαραστάτες, με εξαίρεση τον Μπρογκντόν που πέτυχε 19 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους Ράπτορς ήταν ο Πάουελ με 25 πόντους. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι και η ομάδα του Τορόντο θέλει ακόμα μία νίκη για να περάσει εκείνη στα ημιτελικά της Ανατολής.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επικράτησαν με συνοπτικές διαδικασίες 128-103 των Μπλέιζερς, έφτασαν στο 4-0 και εξασφάλισαν πρόκριση στην επόμενη φάση των play-off, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι των Λ.Α Κλίπερς με τους Πέισερς. Μεγάλος πρωταγωνιστής τους ο Στεφ Κάρι, που σημείωσε 37 πόντους, ενώ για τους Μπλέιζερς κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Λίλαρντ με 34 πόντους.

Οι Χοκς νίκησαν 111-101 τους Ουίζαρντς και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά των αγώνων. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίλσαπ με 19, ενώ επτά παίκτες τους είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαίος των ηττημένων ο Μπιλ με 32 πόντους.