X

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή με πούλμαν από την Πόλη (φωτο)

Οι 4 που επέστρεψαν αεροπορικώς και η στάση του πούλμαν της αποστολής στην Ξάνθη. O ισπανικός Τύπος για την επόμενη μέρα.

Ant1news

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να επιστρέψει με πούλμαν η αποστολή από την Κωνσταντινούπολη, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Φενέρμαπχτσε για την Ευρωλίγκα και την ακύρωση των αεροπορικών εισιτηρίων.

Σίνγκλεντον, Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτσης δεν υπάκουσαν στην τιμωρία και πλήρωσαν τα  αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής τους στην Αθήνα.

«Έχω πάρει τρεις Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν; Αυτό αποκλείεται!», φέρεται να είπε ο Αντώνης Φώτσης στον αρχηγό της αποστολής, όταν εκείνος προσπάθησε να τον πείσει να επιβιβαστεί στο πούλμαν. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής, πάντως, δεν έκανε δηλώσεις κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

 

 

Ο Πασκουάλ, από την πλευρά του, δεν άφησε την ομάδα μόνη της και γυρνά μαζί της οδικώς.

 

 

 

Η κίνηση των τεσσάρων, ωστόσο, να επιστρέψουν μόνοι τους, δυσαρέστησε τη διοίκηση και ενδέχεται να τιμωρηθούν περαιτέρω με ακύρωση των συμβολαίων τους.

 

Παράλληλα, ο Σίνγκλετον φαίνεται να εκνευρίστηκε και να ζητά μόνος του την ακύρωση του συμβολαίου του. Η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», μάλιστα αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο «πράσινο στρατόπεδο» και «στοχεύει» στον Σίνγκλετον, ενώ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

 

Τα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρονται και στον Τσάβι Πασκουάλ, τον οποίο εμφανίζουν απογοητευμένο, σημειώνοντας ότι ο Καταλανός σκέφτεται πολύ σοβαρά την παραίτησή του.

Η στάση στην Ξάνθη

Η αποστολή, πάντως, έκανε μία –τουλάχιστον – στάση στην Ξάνθη, όπου σταμάτησε για ξεκούραση και φαγητό.

Οι παριστάμενοι στην ταβέρνα, όπως και οι ιδιοκτήτες της, περίμεναν τους παίκτες και τους τεχνικούς του Παναθηναϊκού και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Να σημειωθεί ότι, το γεύμα κέρασε ο φροντιστής της ομάδας, Παρασκευάς Δερμάνης, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά του.

 

 

 Φωτογραφίες: sportsaddict.gr