X

Mαχαίρωσαν φίλαθλο του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια στην πλατεία Ταξίμ μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακού και Τούρκων. Τραυματίες Έλληνες οπαδοί. Απειλούν με νέα επεισόδια οι Τούρκοι. Φωτογραφία σοκ!

Ant1news

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινάει το Final 4 της Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη…

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Τούρκοι χούλιγκαν επιτέθηκαν σε Έλληνες φιλάθλους στην πλατεία Ταξίμ.

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι, ενώ ακόμα τέσσερις έχουν τραυματιστεί, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με "πρωταγωνιστές" όπως όλα δείχνουν, οπαδούς της Φενέρμπαχτσέ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν μεταβεί στην Πόλη, όπου το απόγευμα η ομάδα τους θα έρθει αντιμέτωπη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον πρώτο ημιτελικό του Finan 4.

Η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις μετά τα επεισόδια, ενώ οι Έλληνες τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

 

Οι Αρχές συνέλαβαν τέσσερις Τούρκους και τους οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα bursahakimiyet:

Παρ όλα αυτά, οι Τούρκοι φαίνεται να επιθυμούν συνέχεια, καθώς μέσω social media απειλούν με νέα επεισόδια και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανήρτησαν, είναι έτοιμοι για όλα: