X

“Ραγίζει” καρδιές η εξομολόγηση Αντετοκούνμπο: Ήρωες οι γονείς μου, δεν έτρωγαν για να φάμε εμείς

Ένα μετάλλιο με την εθνική ομάδα θα το έβαζα πάνω κι από τον τίτλο του ΝΒΑ, δήλωσε ο διεθνής μας.

Ant1news

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τους γονείς του και τα αδέρφια του, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να βραβευθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cosmos FM» με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών του σταθμού, μαζί με τον Μιχάλη Κακιούζη και τον εκπρόσωπο του Παναγιώτη Φασούλα.

Ο διεθνής μας ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο μεγαλύτερος και αφανής ήρωας της οικογένειάς του είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Θανάσης, ευχαρίστησε τους γονείς του, οι οποίοι μετανάστευσαν από τη Νιγηρία στην Ελλάδα το 1991 και του έμαθαν χρόνια αργότερα που ήρθε στη ζωή πως είναι η σκληρή δουλειά, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης για να στηρίξει τα νέα παιδιά.

Για μία ακόμη φορά, ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ δίδαξε μετριοφροσύνη και αγάπη για την πατρίδα και την οικογένειά του, αναγκάζοντας όλους όσοι τον άκουσαν, να ξεσπούν συνεχώς σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δίστασε να δηλώσει πως ένα μετάλλιο με την εθνική ομάδα του μπάσκετ, θα το έβαζε πάνω κι από τον τίτλο του ΝΒΑ.