X

Ολυμπιακός: νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Μάντζαρης

Οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αιχμές κατά του παίκτη και του μάνατζερ του.

Ant1news

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα» μέχρι το 2020, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Το ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλος διήρκεσε τρεις ώρες και η έκβαση ήταν επιτυχής με την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξαπέλυσε μέσω Instagram, σφοδρή επίθεση στον Μάντζαρη και τον εκπρόσωπο του.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμφανώς ενοχλημένος από την εξέλιξη αυτή και αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη είχαν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό εξαπέλυσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

«Τα παντελόνια είναι για τα φορούν άντρες... Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε... Φουστίτσες μόνο», έγραψε ο Γιαννακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη συνέχεια και σε διάλογο που άνοιξε με φίλους του Παναθηναϊκού ο κ. Γιαννακόπουλος, έγραψε πως 15 λεπτά πριν μιλήσει με τον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης, είχε συνομιλία με τον Τσάβι Πασκουάλ για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα του Παναθηναϊκού.