X

Παναθηναϊκός: τα πάντα για να κρατήσει Σίνγκλετον

Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε το «τριφύλλι» στον Σίνγλετον προκειμένου να τον δελεάσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ant1news

Ο Κρις Σίνγκλετον έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, την ίδια ώρα που αναζητά ένα καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να αγωνιά για το αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ του και του χρόνου.

Στο συμβόλαιο του υπάρχει όρος που προβλέπει πως, αν βρει ομάδα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού μέχρι τις 20 Ιουλίου, μπορεί να φύγει πληρώνοντας μπάι άουτ ύψους 100 χιλιάδων δολαρίων.

 Στο «τριφύλλι», όμως, φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Σίνγκλετον, ίσως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας την περασμένη σεζόν, και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, του πρότεινε νέο συμβόλαιο για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2019 με συνολικές απολαβές περίπου 3.3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιπλέον, στο συμβόλαιο θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 2 εκατομμύριων δολαρίων, μετά το τέλος της πρώτης χρονιάς, με το 25% από αυτά να πηγαίνουν στον λογαριασμό του παίκτη.