X

Παναθηναϊκός: διπλός πονοκέφαλος με Σίνγκλετον και Όγκαστ

Σήμερα η καθοριστική μέρα καθώς λήγει το ΝΒΑ out που μπορούν να ενεργοποιήσουν. «Σειρήνες» από το ΝΒΑ και για τον ομογενή Όγκαστ.

Ant1news

Ο σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει «παγώσει» μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις του Σίνγκλετον και του Όγκαστ.

Κι ενώ μέχρι τώρα η περισσότερο προβληματική περίπτωση ήταν του Αμερικανού Σίνγκλετον, ήρθαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Όγκαστ στο Summer League να περιπλέξουν τα πράγματα.

Το πρόβλημα είναι, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ότι το συμβόλαιο που του προσφέρεται δεν είναι εγγυημένο, οπότε δεν είναι σίγουρο πως θα υπογράψει.

To NBA out που υπάρχει στο συμβόλαιο που έχει ο 24χρονος άσος με τον Παναθηναϊκό, του δίνει προθεσμία έως και σήμερα για να βρει ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (όπως συμβαίνει και με τον Σίνγκλετον). Ο Όγκαστ φέρεται να την βρήκε, αλλά από τη στιγμή που δεν του δίνεται εγγυημένο συμβόλαιο παραμένει άγνωστο τι θα αποφασίσει.

Η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να βρεθεί λύση για το τί τελικά θα συμβεί. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, οι «πράσινοι» είναι απόλυτα ενήμεροι για τις εξελίξεις και οι δύο πλευρές συζητούν για το τι θα γίνει από 'δω και πέρα.

Σε περίπτωση που ο Όγκαστ αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, τότε αλλάζουν άρδην τα μεταγραφικά πλάνα των «πρασίνων», από τη στιγμή που ο 24χρονος δεν έπιανε θέση ξένου (έχει ελληνικό διαβατήριο).