X

Την κορυφή της Ευρώπης διεκδικεί η Εθνική Νέων Ανδρών

Μετά τον θρίαμβο επί της Ισπανίας, οι διεθνείς μας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα απόψε (21:15) κόντρα στο Ισραήλ για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ant1news

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Εθνική Νέων Ανδρών τον ημιτελικό με την Ισπανία, επικρατώντας με το εμφατικό 77-56, και στον αποψινό τελικό κόντρα στο Ισραήλ οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έχουν ως μοναδικό στόχο να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά τον θρίαμβο επί της Ισπανίας και την πρόκριση στον τελικό του Eurobasket U20, που διεξάγεται στην Κρήτη.

«Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια θα είμαστε στον τελικό. Η πίεση ήταν μεγαλύτερη, όμως μετά την ανατροπή με την Λιθουανία, παίξαμε χωρίς πίεση και άγχος. Καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης και τώρα κοιτάμε τον τελικό», είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά που εδώ και 5 χρόνια είναι σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο», συμπλήρωσε.

 

Τα θερμά συγχαρητήριά του στους Νέους της εθνικής ομάδας μπάσκετ, αλλά και ευχές για «καλή επιτυχία στον τελικό» που διεξάγεται απόψε, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter.

 

«Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να γράφει ιστορία!» σχολίασε μέσω του δικού του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συνεχάρη τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού μπάσκετ, μέσω μηνύματος στο Twitter: