X

Στο Μέγαρο Μαξίμου η “χρυσή” Εθνική Νέων (βίντεο)

O Αλέξης Τσίπρας φόρεσε την φανέλα της "γαλανόλευκης". Τι τους είπε ο ΠτΔ. Διαδοχικές συναντήσεις με Μητσοτάκη - Γεννηματά.

Ant1news

Την Εθνική Ομάδα Νέων που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, υποδέχτηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Οι «χρυσοί» Νέοι, με τα μετάλλια στο στήθος, έδωσαν δώρο μια μπάλα και μια φανέλα υπογεγραμμένη στον πρωθυπουργό.

Η φανέλα με το  Νο6, αυτό που φορούσε δηλαδή στη διοργάνωση ο Αντώνης Κόνιαρης έγινε δεκτή με χαμόγελα από τον Τσίπρα, ο οποίος μάλιστα αξιοποίησε άμεσα το δώρο φορώντας τη φανέλα και ποζάροντας με τη γαλανόλευκη στους φωτογραφικούς φακούς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

 

 

 

 

Προκόπης Παυλόπουλος: Η κορυφή σας έχει γίνει συνήθεια

Οι «χρυσοί» διεθνείς Νέοι μετά τη συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος τους υποδέχτηκε με χαμόγελο και τους είπε ότι έχει παρακολουθήσει όλα τους τα παιχνίδια.

Όπως τους είπε, η κορυφή τους έχει γίνει συνήθεια, ενώ τους προέτρεψε να πορευτούν αναλόγως και στη ζωή τους.

Οι Νέοι χάρισαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία φανέλα, ενώ εκείνος τους έδωσε από ένα αναμνηστικό δώρο.

 

 

  

 

Οι παίκτες της Εθνικής Νέων Ανδρών στην συνέχεια έγιναν δεκτοί και από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Είχαμε τόση μεγάλη ανάγκη να χαμογελάσουμε και να αισθανθούμε εθνικά υπερήφανοι. Να αισθανθούμε ότι "η Ελλάδα μπορεί" με συλλογική δουλειά και προσπάθεια», δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, που έδωσε συγχαρητήρια όχι μόνο στους παίκτες της Εθνικής μας, αλλά και σε όλο το team.