X

Άρχισε με… Αντετοκούνμπο η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ

Σίγουρος για τις πιθανότητες διάκρισης της εθνικής μπάσκετ στο Ευρωμπάσκετ, εμφανίστηκε, κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ant1news

 

Με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η εθνική ομάδα μπάσκετ ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο αναχώρησε με προορισμό το Καρπενήσι, είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου, μετά από οκτώ χρόνια. Η εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με Πολωνία, Γαλλία, Φιλανδία, Ισλανδία, Σλοβενία.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο εμφανίστηκε σίγουρος για τις πιθανότητες διάκρισης της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Ευρωμπάσκετ. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς στις δηλώσεις του αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό του σταρ της εθνικής:

«Να γίνω ένας καλός συμπαίκτης. Να γίνομαι όλο και καλύτερος συμπαίκτης θέλω. Σίγουρα υπάρχει ταλέντο. Μέρα με τη μέρα να γίνουμε ομάδα με τα παιδιά και μακάρι να έρθουν οι επιτυχίες μέσα απ' αυτό. Ήθελα να παίξω και πέρυσι και φέτος κια είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Μέρα με τη μέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς άσου ο οποίος συνέχισε:

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένοι είναι και οι παίκτες που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, να γινόμαστε μια γροθιά και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Δεν υπάρχει σταρ σε αυτή την ομάδα. θα παίξουμε μαζί και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».