X

Τουρνουά Ακρόπολις: βελτιώθηκε και νίκησε η Εθνική μας

Αν και χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε νίκη γοήτρου και ψυχολογίας απέναντι στους Ιταλούς.

Ant1news

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ άφησε πίσω της την πολύ κακή εμφάνιση με την Γεωργία και κατάφερε έστω και δύσκολα να επικρατήσει στον δεύτερο αγώνα της στο «Τουρνουά Ακρόπολις» της Ιταλίας με 73-70.

Για να φτάσει όμως στη νίκη χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ ήταν 64-64.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής ενώ Αγραβάνης και Θανάσης Αντετοκούνμπο ανέβασαν στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο για την Ελλάδα που προηγήθηκε με +10 (59-49) στο 34'05" όμως έχασε αμέσως τη διαφορά, βλέποντας τον Μπερνς να ισοφαρίζει σε 64-64 και τον Χάκετ να αστοχεί σε προσπάθεια για νικητήριο τρίποντο στην κανονική διάρκεια.

Η Ελλάδα έδειξε, μεν, σημάδια βελτίωσης όμως είχε κακή περιφερειακή άμυνα και πλέον έχει μπροστά της το τελευταίο φιλικό με τη Σερβία (25/8, 21:00).

Tα δεκάλεπτα: 20-16, 33-31, 50-45, 73-70.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Γεωργία έδειξε… τα δόντια της και στην Σερβία την οποία νίκησε με 68-66 και άσχετα με τα αυριανά αποτελέσματα κατέκτησε το τουρνουά.