X

Τουρνουά Ακρόπολις: ήττα στις λεπτομέρειες…. για την Εθνική μας από τη Σερβία

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση, η Εθνική μας δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα ολοκληρώνοντας το τουρνουά με μόλις μια νίκη σε τρία παιχνίδια.

Ant1news

Όταν ξεκινούσε το «τουρνουά Ακρόπολις», οι πάντες θωρούσαν ότι ο αγώνας ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα μπάσκετ και το αντίστοιχο συγκρότημα της Σερβίας θα έκρινε το ποια ομάδα θα έπαιρνε το τουρνουά.

Βέβαια τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά και το τουρνουά το κατέκτησε το απόλυτο αουτσάιντερ, η Γεωργία, παρά την ήττα της στο τελευταίο παιχνίδι από την Ιταλία με 73-65.

Ο απολογισμός του τουρνουά αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα με την Γεωργία που γνωρίσαμε την ήττα, βελτιωθήκαμε με την Ιταλία νικώντας στην παράταση και χάσαμε στο σουτ από τη Σερβία που είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης του Ευρωμπάσκετ.

Η αλήθεια είναι ότι η Εθνική μας έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά, με τον χρόνο να πιέζει γιατί το Ευρωμπάσκετ ξεκινάει την άλλη εβδομάδα. Η ανταγωνιστική της όμως εμφάνιση απέναντι στη Σερβία άφησε υποσχέσεις ότι μπορούμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 35-38, 44-54, 67-69

ΕΛΛΑΔΑ: Καλάθης 10, Μπουρούσης 13, Σλούκας 15, Παπαγιάννης 4, Πρίντεζης 7, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 6, Αγραβάνης, Παπαπέτρου 2, Θ.Αντετοκούτνμπο 2

ΣΕΡΒΙΑ: Μάτσβαν 3, Μπογκντάνοβιτς 11, Μιλοσάβλιεβιτς 17, Μπίρτσεβιτς 5, Στίματς, Λάζιτς 7, Μίτσιτς 2, Γκουντουριτς 6, Κούζμιτς 9, Μαριάνοβιτς 9.