X

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε ο Χαραλαμπόπουλος

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Οουεν Κλάσεν, για τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ.

Ant1news

Στη βάση του, μετά από διήμερο διαμονής στη Γερμανία και δύο φιλικές αναμετρήσεις, με την Μπάμπεργκ και την Μπαϊρόιτ, στο πλαίσιο τουρνουά που διοργάνωσε η δεύτερη, επέστρεψε σήμερα ο ΠΑΟΚ. Η αποστολή έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, με τον Ηλία Παπαθεδώρου να αφήνει τους παίκτες του ελεύθερους για το υπόλοιπο της ημέρας και να δίνει ραντεβού μαζί τους στο γήπεδο για αύριο το μεσημέρι.

Ο “Δικέφαλος” θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για λίγο παραπάνω από 24ώρες, καθώς αύριο το βράδυ θα αναχωρήσει εκ νέου, αυτήν τη φορά για την Τουρκία, για να συμμετέχει σε τουρνουά στην Προύσα. “Δενόμαστε συνέχεια, ο προπονητής μας ζητάει μεγαλύτερη προσπάθεια. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία που δείξαμε στο τουρνουά στη Γερμανία, όπου αντιμετωπίσαμε και κερδίσαμε ομάδα Ευρωλίγκα, την Μπάμπεργκ και ήμασταν καλοί απέναντι στην Μπαϊρόιτ, που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ”, τόνισε σε εκπροσώπους του Τύπου, λίγο μετά την άφιξη των “ασπρόμαυρων”, ο Λάκι Τζόουνς. Πρόσθεσε ο Αμερικανός φόργουορντ λέγοντας μεταξύ άλλων: “Βελτιωνόμαστε διαρκώς, ώστε να μπορούμε να βγάζουμε έτσι καλύτερα όσα ζητά ο προπονητής μας. Αμυντικά είμαστε πολύ καλά, θα δούμε τα λάθη μας και θα γίνουμε ακόμη πιο καλοί. Θα βοηθήσει, πιστεύω, και ο Μπράντον Τρις. Είναι πολύ δυνατός, αθλητικός παίκτης, μπορεί να προσφέρει αμυντικά και επιθετικά, χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι η πρώτη του εβδομάδα εδώ”.

Με την άφιξη της ομάδας στη Θεσσαλονίκη δρομολογήθηκε η διαδικασία για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Οουεν Κλάσεν, για τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι το Σάββατο (16/9), με την Μπάμπεργκ. Το πρόβλημα για τον Καναδό, υπενθυμίζεται, σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις που έκανε στη Γερμανία, αφορά σε αιμάτωμα στο δεξί γόνατο.

Με επιτυχία, ακόμη, χειρουργήθηκε σήμερα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, για την αποκατάσταση των ενοχλήσεών του στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ο διεθνής φόργουορντ χρειάζεται να μείνει σε ακινησία μία εβδομάδα και στην πορεία, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ σε δύο ή τρεις εβδομάδες. Η επιστροφή του, δε, σε αγωνιστική δραστηριότητα προσδιορίζεται σε τέσσερις με έξι εβδομάδες.