X

Με… προβλήματα κόντρα στην Μάλαγα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην φυσική του έδρα, το ΣΕΦ. Αρκετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες. Τι δήλωσε ο Σφαιρόπουλος.

Ant1news

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια στην πρώτη αγωνιστική στην Κρήτη, επιστρέφει στην φυσική του έδρα, το ΣΕΦ, για την αναμέτρηση με την Μάλαγα απόψε (21:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 12-4 κόντρα στην ισπανική ομάδα, από την οποία δεν έχουν ηττηθεί ποτέ εντός έδρας (8-0).

Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζουν οι Πειραιώτες, αφού αμφίβολοι είναι οι Σπανούλης, Στρέλνιεκς, Μάντζαρης και Παπανικολάου.

Η Μάλαγα ξεκίνησε την διοργάνωση με εντός έδρας νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε του Κώστα Σλούκα.

«Αυτή είναι η μοίρα του Ολυμπιακού: Να παλεύει με τραυματισμούς, κόντρα διαιτησίες, τιμωρημένες έδρες και άδειες κερκίδες. Δεν έψαξα ποτέ δικαιολογίες» δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλους, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Μάλαγα.

Αναλύοντας την ομάδα της Ανδαλουσίας, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Παίζουμε με μία σκληροτράχηλη ομάδα, με μία ομάδα που είναι πολύ επιθετική, και στην άμυνα και στην επίθεση, με παίκτες που μοιράζονται το χρόνο, με μεγάλο ρόστερ και ένα βαθύ rotation που τους δίνει φρεσκάδα και ενέργεια για όλο το παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που πρωτοστατούν, αλλά σίγουρα το πιο σημαντικό είναι να τους αντιμετωπίσουμε ως ομάδα. Παίζουν όλοι μαζί και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι επικίνδυνη και αξιόλογη ομάδα. Εμείς να εφαρμόσουμε το πλάνο μας, αμυντικά να εξουδετερώσουμε τα ατού τους, επιθετικά να δούμε τις αδυναμίες τους και να τις χτυπήσουμε».