X

Euroleague: θα “ξυπνήσει” ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φενερ;

Την αντίδραση των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου περιμένει ο κόσμος της ομάδας, μετά τις σερί ήττες στην Ευρώπη.

Ant1news

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει απόψε στην Πόλη ο Ολυμπιακός, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Σε μια επανάληψη του τελικού της περσινής διοργάνωσης, τον περασμένο Μάιο, οι «ερυθρόλευκοι» - επιχειρώντας μια άτυπη ρεβάνς για την απώλεια του τίτλου το 2016 - θα επιδιώξουν να αφυπνιστούν και να αντιδράσουν μετά τις δύο σερί ήττες απο Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως φάνηκε στο παρκέ, στους τελευταίους αγώνες τόσο στα δύο πρόσφατα ματς της Euroleague, αλλά και στους αγώνες με Άρη και Ρέθυμνο, σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Κομβικής σημασίας παίκτες, όπως οι Παπανικολάου και Πρίντεζης δεν είναι σε φόρμα, κάτι που σε συνδυασμό με την επι μακρόν απουσία του Βασίλη Σπανούλη, δεν επιτρέπουν στην ομάδα να αποδώσει όπως μπορεί.

Στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Μάντζαρης, ο οποίος όμως ταλαιπωρείται ακόμη από πρόβλημα στο πόδι, ωστόσο, όπως συνέβη και στα τελευταία ματς, αναμένεται να κάνει ένεση και θα παίξει.

Την ίδια απόδοση με τον Ολυμπιακό έχει έως τώρα η Φενερ κι έτσι, όποια ομάδα νικήσει θα προσπεράσει στην βαθμολογία την άλλη.

Με προβλήματα θα παραταχθούν και οι Τούρκοι, καθώς ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν έχει μαζί του από το ξεκίνημα της περιόδου τους Ντίξον και Κάλινιτς.