X

“Έλαμψε” ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Πόρτλαντ (βίντεο)

Οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Μπλέιζερς, πετυχαίνοντας 20 πόντους. Δείτε τα highlights της εμφάνισής του.

Ant1news

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαμψε και πάλι, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη μέσα στο Πόρτλαντ με 103-91 επί των Μπλέιζερς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας για την ομάδα του Μιλγουόκι, αφού σε 37 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 20 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και ισάριθμα κοψίματα.

Δικαιολογημένα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: «Παίξαμε σκληρά σε όλα τα ματς. Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και στην έδρα μας. Σίγουρα μέτρησε η άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, ειδικά οι ψηλοί μας. Αντιμετωπίσαμε σωστά τους ΜακΚόλουμ και Λίλαρντ. Τους κάναμε τη βραδιά δύσκολη», τόνισε σχετικά.

 

Ο “Greek Freak” συμπλήρωσε: «Συνήθως όταν πας καλά χαλαρώνεις, αλλά δεν νομίζω πως συνέβη αυτό. Κάναμε καλή δουλειά με την κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και ήμασταν αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ήταν άλλο ένα βήμα για εμάς. Φαίνεται πως μεγαλώνουμε ως ομάδα. Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι και πως θα κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Δεν ήμαστε ακόμα κοντά στις δυνατότητές μας ως σύνολο.»