X

Πως θα γίνει το δημοψήφισμα στον Παναθηναϊκό

Με ποιον τρόπο θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι της ομάδας στην Euroleague. Οι προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες.

Ant1news

Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του δημοψηφίσματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με θέμα την παραμονή ή όχι της ομάδας στη Euroleague, έγιναν γνωστές σήμερα (8/2), χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία.

Πάντως, πιθανολογείται ότι το δημοψήφισμα προγραμματίζεται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Το δημοψήφισμα θα πραγματοποιηθεί μέσω SMS σε πενταψήφιο αριθμό και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν δύο προϋποθέσεις. Να διαθέτουν ΑΚΜΑ και είναι κάτοχοι διαρκείας ή να έχουν αγοράσει εισιτήρια για αγώνες του Παναθηναϊκού τα τελευταία τρία χρόνια.

Μοναδικό ερώτημα θα είναι η παραμονή ή αποχώρηση της ομάδας από την Euroleague, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα, τα έσοδα από την αποστολή των SMS θα πάνε στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η τιμωρία που επέβαλλε η Euroleague στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, απαγορεύοντας του την είσοδο στα γήπεδα για ένα χρόνο, έχει πάρει πλέον απρόβλεπτες διαστάσεις. Παρά την έντονη αντίδραση του κ. Γιαννακόπουλου και την πρόθεσή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα δώσει το παρόν απόψε στο  ΟΑΚΑ, αφού η τιμωρία που του επεβλήθη είναι ήδη σε ισχύ και δεν θέλει να δώσει πάτημα στην Euroleague για περαιτέρω τιμωρία.

Ωστόσο, οι υπέυθυνοι της διοργάνωσης φρόντισαν να επισυνάψουν και την φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μαζί με την ενημέρωση την οποία όφειλαν να κάνουν, ώστε οι 16 ομάδες να ενημερώσουν αναλυτικά τους φύλακες και τους εργαζομένους για την τιμωρία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού!