X

Επεισόδια μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο

Νέος γύρος επεισοδίων σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ηράκλειο της Κρήτης, μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ant1news

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στον πεζόδρομο στο κέντρο του Ηρακλείου, μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» βρίσκονταν σε μαγαζί της πόλης και την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο συναντήθηκαν με φίλους της ΑΕΚ, με το μοιραίο να μην αποφεύγεται, καθώς υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για ανταλλαγή φωτοβολίδων.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν προκύπτουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές σε μαγαζιά και καφετέριες στο σημείο όπου έγιναν τα σοβαρά επεισόδια και όπου βρίσκεται σύνδεσμος της ΑΕΚ. Για τα επεισόδια έγιναν δέκα προσαγωγές.

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για οπαδούς που ταξίδεψαν από την Αθήνα στο Ηράκλειο για τον τελικό (παρά τη σχετική απαγόρευση) ή αν είναι φίλοι των δύο ομάδων που μένουν στο Ηράκλειο.

Τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν μακριά από τα «Δύο Αοράκια», όπου διεξάγεται ο αγώνας για τον τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ και τα πνεύματα την ίδια στιγμή ήταν απολύτως ήρεμα.

Χθες το βράδυ οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου εκτοξεύτηκαν ακόμα και μολότοφ.

Φωτογραφία: cretalive.gr