X

“Πάγωσε” ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα

Έξω -20 και μέσα ήττα με -17 για τους “Πράσινους” από την Κίμκι του Μπαρτζώκα.

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να... αγνοεί το ευρωπαϊκό «διπλό» το νέο έτος, ενώ πλέον κινδυνεύει με... έξωση από την τετράδα που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» έπεσαν με το τελικό 78-61 στη Μόσχα, από την Xίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, για την 23η αγωνιστική της Euroleague, με τους Ρώσους να «πιάνουν» στη βαθμολογία το «τριφύλλι» (14-9, αλλά υστερούν στην ισοβαθμία).

Ντεμπούτο έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Τζέιμς-Πέιν, με τον πρώτο να έχει κάποιες καλές εμπνεύσεις στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έβγαλε διάθεση αλλά... ψαχνόταν. Δεν διασώθηκε κανείς από τον Παναθηναϊκό, με τον Πασκουάλ να δείχνει «μπλεγμένος» στο ροτέισον και την «ανάγκη» να παίξουν όλοι, κάτι που δεν βγήκε σε καλό.

Ναι μεν είχε 5 ασίστ ο Καλάθης, αλλά ήταν τραγικός εκτελεστικά με μόλις 2 πόντους και 1/9 σουτ. Δεν έδωσαν τίποτα Γκιστ, Παππάς, Ρίβερς, 14 πόντους σημείωσε ο Σίνγκλετον, αλλά είχε «θέματα» στην άμυνα, 11 έβαλε ο Τζέιμς, άλλους τόσους και ο Ντένμον ί. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σβεντ με 20 πόντους (1/7 τρίποντα), 16 πρόσθεσε ο Γκιλ, 9 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Χάνεϊκατ.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 46-31, 63-46, 78-61