X

Κρίσιμη “μάχη” για τον Παναθηναϊκό στην Μαδρίτη

Κερδίζει και ελπίζει ή χάνει και «χάνεται» ο Παναθηναϊκός σε ότι αφορά το πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague.

Ant1news

Ίσως το τελευταίο του χαρτί για το πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague, θα παίξει απόψε στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός, κόντρα στη Ρεάλ.

Το «τριφύλλι» σε περίπτωση νίκης θα επανέλθει δυναμικά στην διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, καθώς οι δυο σημερινοί αντίπαλοι ισοβαθμούν στην βαθμολογία με ρεκόρ 14-10.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Παππά, που τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην προπόνηση. Η απουσία του βάζει στη δωδεκάδα τον «κομμένο» στο προηγούμενο παιχνίδι Ευρωλίγκας Μάρκους Ντένμον, που προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις. 

Η «βασίλισσα», που και αυτή μετά την ήττα της από τη Φενέρ στη Μαδρίτη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετρά αντίστροφα πλέον για την επάνοδο του Σέρχιο Γιουλ, ενώ εκτός παραμένει μόνο ο Όγκνιεν Κούζμιτς και αποδεσμεύτηκε ο Γιόνας Ματσιούλις που υπέγραψε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Πάμπλο Λάσο αγωνιά για τη συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα και δεν προπονήθηκε χθες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).