X

Συγκλονίζει ο Αντετοκούνμπο: δεν είχαμε χρήματα, αλλά είχαμε ευτυχία

Ο άσσος του NBA μίλησε στην αμερικανική τηλεόραση για τα παιδικά του χρόνια στα Σεπόλια, για τη φτώχεια, την ευτυχία αλλά και για αυτό που φοβάται περισσότερο…

Ant1news

 

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως καλεσμένος του Στιβ Κροφτ στην εκπομπή "60 λεπτά" της αμερικανικής τηλεόρασης.

Ο άσσος του NBA μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στα Σεπόλια, για τη φτώχεια, την ευτυχία αλλά και για αυτό που φοβάται περισσότερο…

"Ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε πολλά χρήματα, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Αυτό με έκανε πιο δυνατό", είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιγράφοντας τη ζωή του πριν γίνει το μεγάλο αστέρι του μπάσκετ.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι πουλούσε γυαλιά στους δρόμους της Αθήνας για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του αλλά υποστήριξε ότι ήταν ο καλύτερος πωλητής… "Ήμουν ο καλύτερος. Ήμουν πολύ καλός κι αυτό γιατί δεν τα παρατούσα ποτέ".

Την ίδια μαχητικότητα δείχνει όμως και τώρα, παίζοντας στο NBA. "Όταν κάνω κάτι, θα το κάνω σωστά. Πρέπει συνεχώς να βελτιώνομαι. Δεν έχω άλλη επιλογή. Με φοβίζει πολύ η αποτυχία".