X

Με απουσίες απέναντι στη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη απέναντι στους Λιθουανούς «κλειδώνουν» την 3η θέση και αυτό θα επιδιώξουν με όσους παίκτες τους έχουν μείνει.

Ant1news

Χωρίς τους Πρίντεζη, Παπανικολάου και ΜακΛιν θα αγωνιστεί απέναντι στη Ζαλγκίρις απόψε, Μεγάλη Παρασκευή, (19:00) ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν την τελευταία (30η) αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Euroleague ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη απέναντι στους Λιθουανούς «κλειδώνουν» την 3η θέση και αυτό θα επιδιώξουν με όσους παίκτες τους έχουν μείνει.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά δήλωσε αρχικά: «Είναι μία τελευταία προσπάθεια και θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει τους παίκτες και την ομάδα. Είναι δύσκολη μέρα, όμως η αλλαγή της ώρας βοηθάει και δίνει την δυνατότητα να έρθει στο γήπεδο».

Ως προς την αντιμετώπιση της Ζαλγκίρις, είπε: «Παίζουμε με μία καλά οργανωμένη ομάδα, μία ομάδα που ξέρει τι θέλει, έχει χημεία και ρόλους, είναι σκληροτράχηλη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά να ανταπεξέλθουμε και να τους χτυπήσουμε επιθετικά εκεί που έχουν αδυναμίες. Να πάμε το ματς εκεί που θέλουμε».

Για τα σενάρια και αν επιλέγει αντίπαλο, ο Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντα παίζει για τη νίκη. Δεν μας νοιάζουν τα σενάρια, τι θα γίνει στη μία περίπτωση ή την άλλη. Μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε κάθε ματς. Έτσι δουλεύαμε και έτσι δουλεύουμε. Ο μόνος στόχος είναι η νίκη».

Τέλος, για τους τραυματισμούς και τις απουσίες, ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε: «Αναφορικά με τους τραυματισμούς, ειλικρινά είναι μια εβδομάδα που δεν πήγε καλά από πλευράς προετοιμασίας. Δεν είχαμε όλη την ομάδα στις προπονήσεις. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι εκτός. Ο Τιλί ακόμα δεν έχει προπονηθεί, δεν ξέρουμε αν θα παίξει. Ο Μιλουτίνοφ έκανε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης χθες. Ο ΜακΛιν δεν θα παίξει, είχε δυο μέρες 40 πυρετό και ήταν στο νοσοκομείο. Τα προβλήματα είναι μεγάλα. Αυτοί που θα μείνουμε θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».