X

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ

Ο Πάμπλο Λάσο αφήνει… εκτός τον Γιούλ, που ούτως ή άλλως είναι οκτώ μήνες στα «πιτς», την ώρα που ο Πασκουάλ έχει άδειο το απουσιολόγιο της ομάδας.

Ant1news

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, βλέπει με ικανοποίηση την ομάδα του να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πριν από το εναρκτήριο τζάμπολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα playoff της Euroleague.

Με δεδομένο το sold out, απόψε στις 21:45 στο ΟΑΚΑ, το μόνο δίλλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Πασκουάλ, είναι ποιος παίκτης θα μείνει εκτός δωδεκάδας, μετά τους Ζακ Όγκαστ, Ντίνο Μήτογλου και Γιώργο Καλαίτζάκη.

Από την άλλη πλευρά, στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό που απασχολεί το ρεπορτάζ της ομάδας, είναι η επιστροφή του Σέρχιο Γιούλ, μετά από απουσία οκτώ μηνών. Πάντως ο προπονητής των «μερένγκες» άφησε να εννοηθεί ότι η παρουσία του Γιούλ στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Πέραν αυτού, ο Πάμπλο Λάσο πρόσθεσε πως "ξέρουμε ότι κάθε παράγοντας του αγώνα θα είναι σημαντικός. Προσωπικά προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αυξάνουν την πίεσή τους στο ΟΑΚΑ, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που είναι ιδιαίτερη".

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους παίκτες που είναι "λαβωμένοι", άπαντες αναμένεται να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Τρίτης με το "τριφύλλι". Ο Φακούντο Καμπάσο έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Ρούντι Φερνάντεθ προφυλάχθηκε απέναντι στη Φουενλαπράδα, ενώ κι ο Φελίπε Ρέγιες θα έχει αφήσει πίσω την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διήμερο.