X

Για το “break” στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

“Πάνοπλος” ο Παναθηναϊκός εν όψει των δύο προημιτελικών στην έδρα της Ρεάλ. Να βγάλουν ενέργεια και ένταση ζήτησε ο Πασκουάλ από τους παίκτες του.

Ant1news

O ρυθμός, η άμυνα, η ενέργεια και η ένταση είναι αυτά που θέλει να δει στους παίκτες του ο Τσάβι Πασκουάλ, εν όψει του 3ου και 4ου προημιτελικού με τη Ρεάλ στην Μαδρίτη για τα play-offs της Euroleague.

Τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες του “τριφυλλιού” πιστεύουν ότι μπορούν να καταφέρουν να σπάσουν το πλεονέκτημα έδρας που έχει αποκτήσει η “βασίλισσα”.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά είναι ισόπαλη (1-1) και ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί σε τουλάχιστον μια νίκη στην έδρα των Μαδριλένων, προκειμένου να ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας και να στείλει -αν όχι να “καθαρίσει” την πρόκριση- τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι πίσω στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα παλέψει για την επιστροφή του σε Final Four, μετά από έξι χρόνια.

Ο Καταλανός τεχνικός των “πρασίνων” δήλωσε πως: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι. Να ελέγξουμε το ρυθμό. Αν σε μία μόνο περίοδο δεν το καταφέρεις, αν έχεις ένα κακό δεκάλεπτο, η Ρεάλ είναι ομάδα που θα το εκμεταλλευτεί».

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του; «Είμαστε καλά! Νιώθουμε ενθουσιασμό που πάμε στη Μαδρίτη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, νιώθουμε ήρεμοι. Μας λείπουν μόνο κάποια πράγματα από πλευράς εμπειρίας. Στο παιχνίδι πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και ένταση. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουμε και βέβαια να μείνουμε προσηλωμένοι» απάντησε ο Πασκουάλ.

Όσον αφορά στη συμμετοχή του Σέρχιο Γιουλ στη δωδεκάδα, για πρώτη φορά από τον τραυματισμό του πριν από 8 μήνες, ο Πασκουάλ απάντησε: «Αν πραγματικά παίξει, είμαστε χαρούμενοι πρώτα απ' όλα που επιστρέφει ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague. Χαιρόμαστε πρώτα απ' όλα που είναι υγιής. Σίγουρα, η συμμετοχή του δυσκολεύει την αποστολή μας, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό το ενδεχόμενο».