X

Παναθηναϊκός: Με... πάθος κόντρα στην Ρεάλ για να φέρει την σειρά στο ΟΑΚΑ

Τελευταία ευκαιρία για τους "πράσινους" για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final 4.

Ant1news

Το τελευταίο του χαρτί παίζει απόψε (22.00) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη, προκειμένου να κάνει το 2-2 στην σειρά των πλέι οφ της Euroleague και να επιστρέψει στην Αθήνα για τον 5ο αγώνα.

Μετά το Game 3 οι «πράσινοι», οι οποίοι είχαν έντονα παράπονα για την διαιτησία, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final 4.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να επιδιώξει την εφαρμογή του πλάνου που λειτούργησε πολύ καλά στο Game 3. Παιχνίδι λίγων κατοχών, πίεση στην μπάλα, έλεγχος των ριμπάουντ και τρέξιμο σε κάθε ευκαιρία.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μόλις μια νίκη μακριά από ακόμα ένα Final 4. Η επιστροφή του Γιουλ έδωσε άλλο αέρα στους Ισπανούς και σίγουρα αποτελεί λύση για τον προπονητή. Είναι φανερό ότι οι «Μαδριλένοι» δεν θέλουν να επιστρέψουν  στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ και θα κάνουν τα πάντα η σειρά να τελειώσει στην Ισπανία.

Ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς, ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν τον αγώνα.