X

Euroleague: Αποκλείστηκε και ο Παναθηναϊκός

Οι “πράσινοι” πάλεψαν απέναντι στην Ρεάλ, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα στην Μαδρίτη.

Ant1news

Σε ισπανική “ταυρομαχία” εξελίχθηκε το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των play-offs της Euroleague στη Μαδρίτη, με τον Παναθηναϊκό να… λαβώνεται από τα “βέλη” των γηπεδούχων στη δεύτερη περίοδο, να αντιδρά στο φινάλε (μείωσε ακόμη και στο -3), αλλά να μην φτάνει την ανατροπή, ολοκληρώνοντας άδοξα και το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι προς το Final Four της Euroleague, πετώντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο καλάθι των αχρήστων το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν με 89-82 από την Ρεάλ, με τους Ισπανούς να “γράφουν” το 3-1 στη σειρά και να προκρίνονται για 9η φορά στην Ιστορία τους σε Final Four, αφήνοντας το “τριφύλλι” για έκτη διαδοχική σεζόν εκτός.

Η “Βασίλισσα” της Ευρώπης, με τα περισσότερα τρόπαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (9), θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ πανηγύρισε για πρώτη φορά την πρόκριση αρχίζοντας τη σειρά με μειονέκτημα έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 51-35, 78-60, 89-82

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοζέρ 1, Ράντολφ 4, Φερνάντεθ 5, Ντόντσιτς 17, Ρέγιες 12, Αγιόν 12, Κάρολ 10, Ταβάρες 2, Γιούλ 11, Τόμπκινς 9, Τέιλορ 6.

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 21, Ρίβερς, Τζέιμς 18, Πέιν 4, Παππάς 6, Ντένμον, Γκιστ 2, Βουγιούκας 1, Γκάμπριελ, Λοτζέσκι 10, Καλάθης 18, Αντετοκούνμπο 2.