X

Θανάσης Γιαννακόπουλος: δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει με τη Μούρθια

Ο ιστορικός ηγέτης των «πρασίνων» κάλεσε και την Euroleague να βάλει «νερό στο κρασί της» και δήλωσε ότι Δημήτρης είναι πιο παθιασμένος Παναθηναϊκός από μένα.

Ant1news

Για τη διαμάχη του Παναθηναϊκού με την Euroleague μίλησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μετά την ευρεία νίκη επί της ΑΕΚ, με τον ιστορικό ηγέτη των «πράσινων» να υπογραμμίζει ότι, «δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό σε υποδεέστερη κατηγορία, να παίζει με την Μούρθια και τους άλλους» και να ελπίζει ότι, «ότι θα βάλουν νερό στο κρασί τους και θα βρεθεί λύση».

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό σε υποδεέστερη κατηγορία, να παίζει με την Μούρθια και τους άλλους», είπε αρχικά και πρόσθεσε, «πρέπει, όμως, και η Ευρωλίγκα να βάλει νερό στο κρασί της.

Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό είχε θετικό πρόσημο, αλλά εκτός από το καλό υπάρχει και το καλύτερο. Δεν έχω καμία διαφορά με τον Δημήτρη, τον βοηθάω και τον σιγοντάρω όπου μπορώ και όπως μπορώ. Αποδεικνύεται πιο παθιασμένος Παναθηναϊκός από μένα και τον πατέρα του τον Παύλο.

Όπου υπάρχει στο μπάσκετ Παναθηναϊκός υπάρχει και το όνομα Γιαννακόπουλος. Το κυνηγητό που κάνουν στον Παναθηναϊκό είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να φανταστώ όμως τον Παναθηναϊκό μακριά από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Ελπίζω ότι θα βάλουν νερό στο κρασί τους και θα βρεθεί λύση. Πρέπει να δικαιωθεί ο Παναθηναϊκός και να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία της Ευρώπης».

Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ είπε στη συνέντευξη Τύπου. «Καταρχάς να συγχαρώ την ΑΕΚ γι’ αυτό που πέτυχε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι με νοοτροπία πλέι οφ. Έχουμε δύο παιχνίδια σε 48 ώρες και θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε με αυτή τη νοοτροπία.

Μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι και είχαμε πνεύμα ομαδικό και καλό ρυθμό στην επίθεση. Στην άμυνα ελέγξαμε λίγο-πολύ όπως τα θέλαμε, εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο που ήμασταν λίγο χειρότεροι. Στο τρανζίσιον ήμασταν δυναμικοί και βρεθήκαμε με πλεονέκτημα. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν θα κάνει άλλη αλλαγή στο ρόστερ μέχρι τα πλέι οφ, απάντησε: «Έχουμε μέχρι τη Δευτέρα περιθώριο για να πάρουμε την απόφαση. Θα δούμε αφού παίξουμε και το παιχνίδι με το Λαύριο».