X

“Λαχτάρησε” ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κύμη

Οι “ερυθρόλευκοι” συνάντησαν σθεναρή αντίσταση, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Ant1news

Η Κύμη έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά η εμπειρία των “ερυθρολεύκων” στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη των Πειραιωτών, με την οποία έκαναν το 1-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης των play-offs της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκοψε πρώτη το... νήμα του τερματισμού, με 78-75 και η σειρά μεταφέρεται το Σάββατο στην έδρα της Κύμης, εκεί όπου ένα “διπλό” του Ολυμπιακού θα τον στείλει στην επόμενη φάση.

Πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός, δια χειρός Γιώργου Πρίντεζη, βράβευσε τον πρώην παίκτη του και νυν της Κύμης, Νίκο Μπάρλο, για την προσφορά του τόσο στους “ερυθρόλευκους”, όσο και στο ελληνικό μπάσκετ. Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας φόργουορντ έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 25-8, 41-28, 59-51, 78-75

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Σπανούλης 18, Παπανικολάου 10, Ρόμπερτς 2, Μπόγρης 6, Ουίλτζερ 14, ΜακΛιν 2, Μπράουν, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 7, Στρέλνιεκς 5, Πρίντεζης 7, Μάντζαρης 7.

Κύμη (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 9, Τζόουνς 7, ΜακΓκι 11, ΜακΦάντεν 21, Σμιθ 15, Γερομιχαλός, Τσαγκαράκης 3, Γλυνιαδάκης, Βίλιαλμσον 3, Κάιζερ 4, Μπάρλος 2.