X

Basket League: Τζάμπολ στον πρώτο τελικό των “αιωνίων”

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντιούνται στα πλέι οφ των τελικών για 13η σερί χρονιά. Απόψε ο πρώτος αγώνας.

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό απόψε (19:00) στον πρώτο φετινό τελικό της Basket League που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Πασκουάλ είναι αήττητη όλη τη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να κάνει το repeat με τον Καταλανό τεχνικό στον πάγκο της, ενώ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή εντός των συνόρων μετά από 2 χρόνια. 

Ο τεχνικός των «πράσινων» είδε τους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση να «βγάζουν» το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα και να τίθενται στη διάθεση του. 

Χωρίς απρόοπτα και υπό το βλέμμα των «ισχυρών ανδρών» της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων». 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην των γνωστών... απόντων (Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη). 

Στο μεταξύ, οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση, εκφράζοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες του Ολυμπιακού, ενόψει της πρώτης «μάχης αιωνίων» με φόντο τον τίτλο του πρωταθλήματος.