X

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ζει για πάντα στις καρδιές μας

Με μια λιτή ανακοίνωση η "πράσινη" ΚΑΕ αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τα συλλυπητήρια των ομάδων.

Ant1news

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με μια λιτή αλλά γεμάτη συναίσθημα ανακοίνωση αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 89 ετών.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ο εκλιπών ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού από το 1971, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από το 1987 έως το 1997.  

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου η οικογένεια Γιαννακόπουλου θρήνησε άλλη μια απώλεια, αυτή του -αδελφού των Παύλου και Θανάση- Κώστα Γιαννακόπουλου.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτήν χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως έναν εμβληματικό ηγέτη «που θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών». Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη και ξεχωριστές αναμνήσεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ένας εμβληματικός ηγέτης που θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών».

Συλλυπητήρια από τις ομάδες 

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου εκφράζουν με ανακοινώσεις τους οι ομάδες του ελληνικού αθλητισμού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», γράφει η ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΡΗΣ μεταφέρει τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου, τονίζοντας ότι σήμερα πενθεί όλη η Ελλάδα.

«Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί και η Ελλάδα όλη πενθεί. Η μπασκετική οικογένεια που έχει προσφέρει στην καλαθοσφαίριση ίσως όσο καμία άλλη, έχασε ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της. Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΡΗ στο πλευρό της ελληνικής και παγκόσμιας μπασκετικής οικογένειας, στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ένας άνθρωπος, το έργο του οποίου θα το καταλάβουμε στις επόμενες γενιές, “έφυγε” απο κοντά μας. Η λέξη συλλυπητήρια δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα μας. Ξέρουμε ότι το πνεύμα του θα είναι πάντοτε κοντά μας», γράφει η ΚΑΕ Άρης.  

Τον Παύλο Γιαννακόπουλο αποχαιρετούν, τόσο η ΠΑΕ όσο και η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοινώσεις τους. «H AEK Β.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος συμμετέχουν στο βαρύ πένθος του Παναθηναϊκού για το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα λοιπά μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος», αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, οι αθλητές, οι παράγοντες και οι παλαίμαχοι του συλλόγου μας αισθάνονται τη βαθιά υποχρέωση να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.Ο εκλιπών υπήρξε ο μεγάλος ηγέτης του Παναθηναϊκού, σκληρός αλλά και σεβάσμιος αντίπαλος για τη δική μας ομάδα σε ολόκληρη τη διάρκεια της παραγοντικής του διαδρομής, ενώ πρόσφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό. Τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη απώλεια στην οικογένειά του, στον γιο του Δημήτρη, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που σήμερα πενθούν το χαμό του ιστορικού τους ηγέτη».

«Αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μέσω Twitter, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου. “Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί έναν οραματιστή παράγοντα με ανεκτίμητη προσφορά”, γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.