X

Η τελευταία φορά που ο Παύλος Γιαννακόπουλος πήγε στο ΟΑΚΑ (βίντεο)

"Σείστηκε" το ΟΑΚΑ μόλις ο Παύλος Γιαννακόπουλος πάτησε στο παρκέ. Αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμο.

Ant1news

Πριν από ένα χρόνο ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε δώσει το παρόν στο ΟΑΚΑ στην γιορτή του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Η 12η Ιουνίου 2017 έμελλε να γίνει η τελευταία εμφάνιση του Παύλου Γιαννακόπουλου στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. 

Καταβεβλημένος από τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν θα μπορούσε να μην είναι παρών στην περσινή φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ. 

Τη στιγμή που μπήκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού τον αποθέωσαν φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα «Παύλος Γιαννακόπουλος οε, οε, οε».

Στο πλευρό του βρισκόταν ολόκληρη η οικογένεια του, ενώ παίκτες και τεχνικό τιμ ένας ένας πέρασαν για να τον χαιρετήσουν. Συγκινητική στιγμή και η συνάντηση του με τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού και πρώην αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη. 

 

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου βύθισε στο πένθος την παναθηναϊκή οικογένεια, αλλά και όσους ασχολούνται και αγαπούν τον αθλητισμό, καθώς όλοι αναγνώριζαν το ήθος του προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ και του ανθρώπου που έδωσε τα πάντα για να δει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης.