X

Ομπράντοβιτς: δεν έχω λόγια για να πω πόσο ευγνώμων είμαι στον Παύλο Γιαννακόπουλο (εικόνες)

Συντετριμμένος ο Ζοτς ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να προσκυνήσουν την σορό του ιστορικού, διοικητικού ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ.

Ant1news

«Δεν έχω λόγια για να πω πόσο ευγνώμων είμαι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, γι’ αυτά που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό», δήλωσε εμφανώς καταβεβλημένος ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήταν βασικός κρίκος της αλυσίδας μερικών από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του Παναθηναϊκού, επί Προεδρίας του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο Ζοτς ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, τoν Ιερό Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου, όπου από το πρωί σήμερα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του επιχειρηματία, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 89 ετών.

Το μόνο που μπόρεσε να συμπληρώσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αφού έκανε αναφορά στα 13 χρόνια που συνυπήρξε με τον εκλιπόντα στον Παναθηναϊκό, ήταν «τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, καθώς το απόγευμα η ομάδα του έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Τουρκία.