X

Νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς

Ο άσος του μπάσκετ είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι μετά από "συμπλοκή" με αστυνομικούς.

Ant1news

Νεκρός, μετά απο επεισόδιο με πυροβολισμούς είναι ο άσος του μπάσκετ, Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος νωρίτερα φέρεται να πυροβόλησε αστυνομικούς στο Λος Άντζελες.

Ο παίκτης, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, οχυρώθηκε στο σπίτι του στο Σέρμαν Όουκς της Καλιφόρνια, για να προφυλαχθεί και να αμυνθεί από τα πυρά με τα οποία απάντησαν οι αστυνομικοί.

Οι Αρχές δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του παίκτη, παλιότερα του ΝΒΑ και νυν της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, που υποστήριξε ότι ο γιος της φέρεται αλλοπρόσαλλα. Όταν οι αστυνομικοί κατέφτασαν, ο ύποπτος άνοιξε πυρ εναντίον τους και αυτοί απάντησαν αμέσως!

Με τελευταία ανάρτησή τους στο Twitter, οι αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες (LAPD) ενημέρωσαν πως η ομάδα αστυνομικών SWAT (Special Weapons And Tactics) μπήκε στην οικεία και εντόπισε έναν άνδρα, ο οποίος δεν ανταποκρινόταν. Η LAPD εξακρίβωσε εν συνεχεία το θάνατό του. 

Σύμφωνα με την αναφορά, δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού, ενώ αρχικά, παρότι οι άνδρες της αστυνομίας δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με τον ύποπτο μετά την ανταλλαγή πυρών, οι αστυνομικές Αρχές θεωρούσαν πως ήταν ζωντανός.

Τουλάχιστον 30 οικίες τριγύρω είχαν εκκενωθεί και η αστυνομία έκλεισε τους γύρω δρόμους. Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας την περασμένη σεζόν (2017-18) αγωνίστηκε στην Κίμκι, υπό της οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.