X

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ο Παππάς, έρχεται ο Παπαγιάννης

Η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ για την παραμονή του 28χρονου γκαρντ στην ομάδα. Αποδέσμευσε τον Παπαγιάννη το Πόρτλαντ.

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Νίκο Παππά για δύο ακόμη χρόνια. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» ανακοίνωσε πως ο διεθνής γκαρντ θα φορά τη φανέλα της ομάδας μέχρι το 2020 και μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία που γράφει: «Δεν PAO πουθενά». Το συμβόλαιο του 28χρονου διεθνούς γκαρντ έληγε το φετινό καλοκαίρι. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παππά για δύο ακόμη χρόνια.» 

Την ίδια ώρα, ελεύθερος είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης για τον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα το πρωί το Πόρτλαντ ανακοίνωσε πως αποδέσμευσε τον νεαρό σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε και πάλι ελάχιστά στο summer league του Λας Βέγκας. Η είδηση αυτή σίγουρα θα προκαλέσει εξελίξεις, καθώς ο διεθνής άσος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό μετά από δύο χρόνια στο ΝΒΑ.

Ο Παπαγιάννης αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης και σύντομα θα τελειώσει και τυπικά το θέμα της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό έπειτα από μία διετία. Ο «Πάπα» έπαιξε στο «τριφύλλι» τη διετία 2014-16, έχοντας τη δεύτερη χρονιά 6,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 11,5 λεπτά κατά μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα.