X

Ο Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τι τον συμβούλευσε ο Κόμπι Μπράιαντ (βίντεο)

Πως περιέγραψε την σπάνια τύχη της προπόνησης υπό το βλέμμα του «τιτάνα» του NBA.

Ant1news

Το όνειρο αμέτρητων παιδιών έκανε πραγματικότητα στην διάρκεια του καλοκαιριού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, απολαμβάνοντας το προνόμιο να προπονηθεί δίπλα σ’ έναν εκ των κορυφαίων καλαθοσφαιριστών εκ καταβολής του αθλήματος, τον εμβληματικό παλαίμαχο «σούπερ σταρ» των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ.

Ο “Greek Freek”, σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς μοιράστηκε με τους φίλους της ομάδας τις εμπειρίες του από τη συνύπαρξη με τον “Black Mamba”, τις συμβουλές που έλαβε, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι προτού συναντήσει τον Κόμπι είχε πραγματοποιήσει και την προσωπική του… έρευνα.

Όπως είπε, «ήθελα να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να βρω τρόπους να τα καταφέρω. Έμαθα πολλά από εκείνον. Να είμαι απλός, να δουλεύω ξανά και ξανά και ξανά. Μου είπε να είμαι πάντα παιδί. Σκέφτηκα ότι δεν έχει δίκιο και ότι πρέπει να είμαι ώριμος. Μου εξήγησε όμως ότι πρέπει να είμαι σαν παιδί και να παραμένω δημιουργικός. Μου είπε ότι, όταν ήμασταν παιδιά, κάναμε συνέχεια ερωτήσεις. 

Οι προπονήσεις πήγαν τέλεια. Έκανα εκατοντάδες σουτ. Ήταν απίστευτο συναίσθημα, είχα τετράδιο μαζί μου και είχα έτοιμος ερωτήσεις. Ερωτήσεις για πάρα πολλά πράγματα που ήθελα να μάθω από εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης, με τον ενθουσιασμό να είναι έκδηλος στο πρόσωπό του.