X

Διαμαντίδης: Όλοι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Προσκλητήριο για το τουρνουά τιμής και μνήμης απευθύνει  στον κόσμο του Παναθηναϊκού ο «εμβληματικός αρχηγός» της ομάδας.

Ant1news

«Αν ο Παναθηναϊκός ήταν άνθρωπος, θα ήταν ο Διαμαντίδης», είχε δηλώσει ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πριν δύο χρόνια, για τον πρώην εμβληματικό αρχηγό του «Τριφυλλιού».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Παναθηναϊκού, και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάζει από το μεγάλο τουρνουά (27/9 & 28/9) προς τιμήν του ανθρώπου που τον έφερε στην «πράσινη οικογένεια», Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο «3D», μάλιστα, δεν περιορίζεται στην ιδία παρουσία του στην επερχόμενη εκδήλωση, αλλά απηύθυνε και κάλεσμα στους φίλους του Παναθηναϊκού, ώστε να δώσουν μαζικό «παρών» και ν’ αποτίσουν φόρο τιμής στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός σπουδαίου παράγοντα, αλλά κυρίως ενός εξαιρετικού ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του για τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος αλλά και εγώ προσωπικά του οφείλουμε πολλά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είμαστε όλοι στο γήπεδο για να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης.