X

Στον “ουρανό” του ΟΑΚΑ το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου (εικόνες)

Το λάβαρο που απεικονίζει τον ιστορικό ηγέτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού κρεμάστηκε, εν μέσω συγκίνησης, στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Ant1news

Στον “ουρανό” του ΟΑΚΑ, βρίσκεται, πλέον, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ατενίζοντας από ψηλά το όραμα του για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό να γίνεται πραγματικότητα.

Το λάβαρο του ιστορικού παράγοντα της ΚΑΕ πήρε τη θέση του στον ουρανό του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων... θαυμάζοντας στο παρκέ σύσσωμη την παναθηναϊκή οικογένεια (ήταν εκεί η ομάδα μπάσκετ, η ομάδα ποδοσφαίρου και ο Ερασιτέχνης).

«Παύλο Θεέ για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας», το σύνθημα των φιλάθλων που δόνησε την ατμόσφαιρα.

Εμφανώς συγκινημένος ο αδερφός του Θανάσης μιλώντας στο κοινό, είπε: «Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο για την παρουσία σας. Αισθάνομαι πολύ συγκινημένος για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον αδερφό μου. Ευχαριστώ τις ομάδες που ήρθαν από το εξωτερικό για να τιμήσουν τον αδερφό μου. Κάθε Παναθηναϊκός πρέπει να είναι υπερήφανος που ακολουθεί την Παναθηναϊκή ιδέα. Ένα μεγάλο μπράβο στο παλικάρι εκεί πάνω».

 

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόσθεσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τρεις ομάδες που ήρθαν και σε εσάς προσωπικά που τιμάτε τον πατέρα μου. Είμαι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και τον Ερασιτέχνη σύσσωμο, έστω και μετα θάνατον, θα δει ενιαίο και αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ».

Στη συνέχεια το λάβαρο πήρε τη θέση του ψηλά στο ΟΑΚΑ, ενώ αυτό που ακολούθησε ήταν απερίγραπτο...

Στις κερκίδες πίσω από τη γραμματεία αποκαλύφθηκε ένα εντυπωσιακό coreo, το οποίο απεικονίζει τη μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου και δίπλα του μεγάλες στιγμές από τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, το διάστημα της θητείας του στο «τριφύλλι».

 

Στην πρεμιέρα του 1ου τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 90-63 της Χίμικι και στον τελικό της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, η οποία επιβλήθηκε της Μακάμπι με 94-92.