X

Η πρώτη “παράσταση” του Αντετοκούνμπο στο νέο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς (βίντεο)

Ο Giannis ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ξένος παίκτης στο NBA από τους τζένεραλ μάνατζερς των ομάδων του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Ant1news

Απολαυστικός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούννμπο, στο ντεμπούτο που έκανε στο νέο “σπίτι” των Μιλγουόκι Μπακς.

Η ομάδα του Μιλγουόκι σάρωσε με 116-82 τους Σικάγο Μπουλς στο πρώτο της φιλικό στο υπερσύγχρονο νέο γήπεδό της, έχοντας ως ηγέτη τον Giannis.

Ο 23χρονος Έλληνας σούπερ σταρ, έφτασε σε “double-double”, σημειώνοντας 19 πόντους (4/10 βολές, 6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα) και μαζεύοντας 13 ριμπάουντ , ενώ μοίρασε επίσης και 5 ασίστ σε 22:29 συμμετοχής. Τον ακολούθησαν οι Έρικ Μπλέντσο και Κρις Μίντλετον με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Από τους “ταύρους”, που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Μάρκανεν, ξεχώρισε ο Μπόμπι Πόρτις με 17 πόντους, ενώ ο Τζαμπάρι Πάρκερ περιορίστηκε στους 2 πόντους.

Δείτε τα highlights της εμφάνισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους “ταύρους” του Σικάγο:

Εν τω μεταξύ, οι τζένεραλ μάνατζερς του ΝΒΑ ψήφισαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτιμήσεις και τις προβλέψεις τους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τους GMs στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Giannis αποτελεί τον κορυφαίο ξένο παίκτη στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τον “Greek Freak” να συγκεντρώνει το 73% των προτιμήσεων.

 

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, μάλιστα, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτή την πρωτιά, καθώς στην ερώτηση για τους παίκτες που θα επέλεγαν αν δημιουργούσαν σήμερα μία ομάδα στο ΝΒΑ, ο Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι στην κορυφή των προτιμήσεων με 30%.

Όσο για τον πιο αθλητικό παίκτη του ΝΒΑ και τον κορυφαίο “all around”, ο Giannis κατέλαβε και στις δύο κατηγορίες τη δεύτερη θέση.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες με… ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, οι τζένεραλ μάνατζερς έχρισαν τον Λούκα Ντόντσιτς ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου του ρούκι της χρονιάς, ενώ ο Σέρχιο Γιουλ “προσπέρασε” τους Νάντο Ντε Κολό, Αλεξέι Σβεντ και Γιαν Βέσελι στον τίτλο του κορυφαίου διεθνή παίκτη εκτός ΝΒΑ.