X

Επικό βίντεο της Euroleague με... “σαμουράι” Σπανούλη και “χορευτή” Καλάθη

Για άλλη μια σεζόν το promo video της Euroleague είναι εντυπωσιακό με τους πρωταγωνιστές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να δίνουν...ρέστα!

Ant1news

Λίγες ακόμη μέρες υπομονή καλούνται να κάνουν οι φίλοι της EuroLeague, μέχρι να επανασυστηθούν με την αγαπημένη τους συνήθεια. Η διοργανώτρια αρχή έχει αφουγκραστεί την αγωνία των φιλάθλων και προκειμένου να την κατευνάσει τους παρέχει τα απαραίτητα… υποκατάστατα.

Μετά, λοιπόν, το σκίτσο όπου οι πρωταγωνιστές της κορυφαίας μπασκετικής διασυλλογικής διοργάνωσης τοποθετήθηκαν μέσα σε μονοθέσια,  σειρά πήρε το καθιερωμένο “promo video”, στο οποίο μεταμορφώνονται σε “performers”.

Σ’ ένα ευφάνταστο ολιγόλεπτο βίντεο, που τιτλοφορείται “Duel” (η μονομαχία), Θοδωρής Παπαλουκάς και Τζο Αρλάουκας γίνονται μάρτυρες ενός διαλόγου ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τη θρυαλλίδα για το ξέσπασμα μίας μεγάλης κόντρας.

Ποιος εκ των δύο ζωντανών «θρύλων» αποτελεί τον κορυφαίο ηγέτη στην ιστορία της EuroLeague;  Αυτό το ερώτημα «βασανίζει» δύο θαμώνες ενός μπαρ, οι οποίοι ούτε που φαντάζονταν αυτό που θα ακολουθήσει. Παπαλουκάς και Αρλάουκας ανεβαίνουν στη σκηνή να λύσουν επί τόπου τις διαφορές τους, επιστρατεύοντας παίκτες της EuroLeague.

 

Από τις βασικές επιλογές του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσε να λείπει ο νυν αρχηγός των «Πειραιωτών», Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος με την «αύρα» του Νίντζα προειδοποιεί τους αντιπάλους του τεμαχίζοντας φρούτα.

«Συμπαίκτες» του «Kill Bill», σ’ αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα ο… αρσιβαρίστας  Αλεξέι Σβεντ που δεν δυσκολεύεται να σηκώσει τους Κόπονεν και Μέλι, ο μπάρμαν Τόμας Ερτέλ, καθώς και οι χορευτές Τζέρεμι Πάργκο, Νέντοβιτς και Άλμπερτ Όλιβερ.

Από τη μεριά του, ο Αρλάουκας «ρίχνει» στη μάχη τον επιδέξιο χορευτή… Νικ Καλάθη, ο οποίος συνοδεύεται από τους Ρέι ΜακΚάλουμ και Νάντο Ντε Κολό. Άσοι στο μανίκι του «Τζο», επίσης, ο «ταχυδακτυλουργός» Σέρχιο Γιουλ, ο «ροκ σταρ» Μπομπουά, ο «ντράμερ» Σενγκέλια, και οι «χορευτές» Έντουιν Τζάκσον και Γιανκούνας.

Απολαύστε τους ηγέτες της EuroLeague, σε μία μάχη… εκτός παρκέ: