X

“Λύγισε” τον Άρη ο Παναθηναϊκός

Ματς με πολλά νεύρα! Αποβλήθηκαν οι τεχνικοί των δύο ομάδων, έπειτα από επεισόδιο που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε σύρραξη.

Ant1news

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές της φετινής Α1 Ανδρών πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, που “άλωσε” την έδρα του Άρη, σε ένα ματς με μεγάλη ένταση. Οι “πράσινοι” έφθασαν στην επικράτηση με σκορ 84-70, έχοντας ως κορυφαίους τους Τόμας (15 π.) και Λάνγκφορντ (14 π.).

Η ατμόσφαιρα στο “Nick Galis Hall” ήταν ηλεκτρισμένη από την έναρξη του παιχνιδιού. Τα νεύρα έγιναν ακόμη περισσότερα στο τέλος της πρώτης περιόδου όταν απειλήθηκε σύρραξη μετά το επεισόδιο που είχαν οι τεχνικοί των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα 2:44 πριν από τη λήξη της 1ης περιόδου και με το σκορ στο 12-16, ο Καλάθης έκανε φάουλ στον Βεργίνη, το οποίο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αμφισβήτησε έντονα και χρεώθηκε και με τεχνική ποινή. Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου ήταν έξαλλος και κάτι είπε στον Καλάθη, με αποτέλεσμα ο Πασκουάλ να σπεύσει για να υπερασπιστεί τον παίκτη του και να “απαντήσει” στον προπονητή των γηπεδούχων. Ο τελευταίος έγινε έξαλλος και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Πασκουάλ, με τους συνεργάτες του να τον συγκρατούν. Οι διαιτητές του αγώνα απέβαλαν και τους δύο προπονητές.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 34-46, 53-67, 70-84

Άρης: Μποχωρίδης 11, ΜακΓκι 10, Μπελ 11, Χάρις 8, Νταλό 8, Σλαφτσάκης, Βεργίνης 3, Φλιώνης, Χρηστίδης 4, Τζόουνς 6, Κάιζερ 6, Αγγέλου 3.

Παναθηναϊκός: Παπαγιάννης, Λοτζέσκι 11, Καλάθης 5, Μήτογλου 6, Λάνγκφορντ 14, Παπαπέτρου 4, Παππάς 5, Βουγιούκας 5, Λάσμε 10, Αντετοκούνμπο, Λεκαβίτσιους 9, Τόμας 15.