X

Ήττα και επεισόδια στην πρεμιέρα του Λεμπρόν με τους Λέικερς

Η γιορτή που είχαν στήσει οι φίλοι των Λέικερς στο Λος Άντζελες, δεν έγινε ποτέ…

Ant1news

Ο Τζέημς Χάρντεν σημείωσε 36 πόντους και ο Κρις Πωλ πρόσθεσε 28 πόντους με 10 ασίστ, επιτρέποντας στους Χιούστον Ρόκετς να χαλάσουν την γιορτή για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Λεμπρόν Τζέιμς στο Staples Center του Λος Άντζελες, κερδίζοντας με 124-115 τους Λέικερς.

Τρεις παίκτες αποβλήθηκαν 4:13 από το τέλος, μετά επεισόδια που ξεκίνησνα με αφορμή σκληρό φάουλ του Μπράντον Ίνγκραμ στον Χάρντεν. Κρις Πολ και Ραζόν Ρόντο, αντάλλαξαν …γροθιές, με συνέπεια να αποβληθούν και τρεις, επεισόδιο που βέβαια στοίχισε περισσότερο στους γηπεδούχους. Ο Tζέημς σημείωσε 24 πόντους, προσθέτοντας πέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Εντυπωσιακή η πρώτη παράσταση του Λούκα Ντόντσιτς στο Ντάλας, όπου με 26 πόντους οδήγησε τους Μάβερικς σε νίκη με 140-136 επί των Τίμπεργουλβς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ.

Οι Σέλτικς πέρασαν δύσκολα με 103-101 από τη Νέα Υόρκη , οι Ράπτορς έκαναν το 3/3 νικώντας 117-113 μέσα στην Ουάσινγκτον , ενώ οι Πέισερς, επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στο Μιλγουόκι επικρατώντας 132-112 των Νετς.