X

Συγκλονιστική ομιλία του Αντετοκούνμπο: Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή (βίντεο)

Ηγετική ικανότητα, ταλέντο και πηγή έμπνευσης. Αυτό είναι το «πορτραίτο» του Γιάννη Αντετοκούνμπο που οδηγεί τους Μπακς στην κορυφή της ανατολικής λίγκας.

Ant1news

Με το» γκάζι πατημένο» έχουν εισέλθει στην κούρσα του φετινού NBA οι Μιλγουόκι Μπακς, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η σπουδαία επίδοση των «Ελαφιών» πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος εκτός από τις «υψηλές πτήσεις» του στο παρκέ, έχει φροντίσει να μεταγγίσει στους συμπαίχτες του ένα κλίμα μαχητικότητας και αυταπάρνησης.

Ένας από τους τρόπους που ο “Greek Freak” εμψυχώνει τα υπόλοιπα… «Ελάφια» είναι μέσω ηγετικών ομιλιών. Άνθρωπος των Μπακς, μάλιστα, κατέγραψε μία εξ αυτών, πριν το παιχνίδι με τους Νικς, (νίκη με 124-113) και την μοιράστηκε με τους φίλους της ομάδας στο twitter.

«Πάμε για μεγάλη νίκη. Η λίγκα έχει αρχίσει να μας προσέχει. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή», είπε γεμάτος αυτοπεποίθηση στους συμπαίχτες που τον περιτριγύριζαν, πριν εισέλθουν σύσσωμοι στον αγωνιστικό χώρο.

Πεισμωμένος από την αρχηγική ομιλία του Γιάννη και ο άνθρωπος που συνέλαβε την ξεχωριστή αυτή στιγμή, ο οποίος λίγο πριν το τέλος του «βίντεο» έδωσε και το… παρασύνθημα,  «πιστέψτε το!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κρατάει την μπαγκέτα των Μπακς και με 27,3 πόντους, 16 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας.