X

NBA: πρώτη ήττα για τους Μπακς παρά τη σούπερ εμφάνιση του Αντετοκούνμπο

Ο «Greek freak» επέστρεψε δριμύτερος, αλλά το double double που πέτυχε δεν ήταν αρκετό για τα «Ελάφια» κόντρα στους Σέλτικς.

Ant1news

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε, ήταν ασταμάτητος, έφτασε σε double double,  σημειώνοντας 33 πόντους και μαζεύοντας 11 ριμπάουντ, όμως οι Μπακς δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την πρώτη τους φετινή ήττα μετά επτά σερί νίκες, χάνοντας με 117-113 στη Βοστώνη από τους Σέλτικς.

Ο Giannis που είχε λείψει στον προηγούμενο αγώνα, λόγω διάσεισης, ήταν εντυπωσιακός, κορυφαίος σκόρερ του αγώνα, φτάνοντας στους 33 πόντους με 13/21 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 7/11 βολές, ενώ είχε επίσης 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 36 λεπτά συμμετοχής. Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ αστόχησε σε τρίποντο στο φινάλε, αλλά η διαφορά ήταν ήδη στους τέσσερις πόντους.

Ο Ίρβινγκ με 28 πόντους ήταν ο κορυφαίος των Σέλτικς, με τον Γκόρντον Χέιγουορντ και τον Αλ Χόρφορντ να προσθέτουν από 18 πόντους. Για τους Μπακς, εκτός από τον Αντετοκούνμπο, ξεχώρισαν, οι Κρις Μίντλετον και Μάλκολμ Μπρόγκντον που είχαν από 16 πόντους.

 

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Οι Κινγκς διέλυσαν με 146-115 τους Χοκς μέσα στην Ατλάντα, έχοντας πρωταγωνιστή τον ΝτιΆρον Φοξ, που έκανε το πρώτο triple-double της καριέρας του έχοντας 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ.

Ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε για 17 λεπτά, , σημειώνοντας 10 πόντους (4/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/4 βολές) μαζεύοντας 2 ριμπάουντ και κάνοντας 1 κλέψιμο.

Η ομάδα του Σακραμέντο, είχε άλλους 5 πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων , εκτός του Φοξ, με πρώτο απ΄ όλους τον Μπάντι Χιλντ στους 27 πόντους. Για τους Χοκς, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Τζέρεμι Λιν με 23 πόντους.

Τρίτη νίκη στη σειρά για τους Θάντερ, επικρατώντας με 111-107 μέσα στην Σάρλοτ των Χόρνετς. Μία επιτυχία που έφτασε με σπουδαία ανατροπή από το -19.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 10 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ για τους Χόρνετς, ο Κέμπα Γουόκερ και ο Μαλίκ Μονκ είχαν από 21 πόντους.