X

Euroleague: Ντέρμπι “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό. "Ετοιμοπόλεμες" και οι δυο ομάδες για την "μητέρα των μαχών".

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21.00) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για το 14ο στην ιστορία ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague. 

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα προσφέρουν υψηλό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις ενός ελληνικού ντέρμπι «αιωνίων» στο φίλαθλο κοινό της Ευρώπης. 

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός προέρχεται από το πρώτο «διπλό» του στη Euroleague φέτος (67-72) επί της Μπουντούτσνοστ. Ο Ολυμπιακός κοίταξε κατάματα την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος. Οι δύο αντίπαλοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μετρούν από 3 νίκες και 2 ήττες, μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Ο έμπειρος πλέον σε «μάχες» με τον Ολυμπιακό, Τσάβι Πασκουάλ, έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του, πέρα από την εμπειρία του. Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα της έδρας! Ο Ντέιβιντ Μπλατ, θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του ως βασικός πρωταγωνιστής στη «μητέρα των μαχών». Η πρόκληση να οδηγήσει την ομάδα του σε εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού είναι τεράστια!