X

H “συγγνώμη” του Τσουκαλά στον Αντετοκούνμπο μετά την εισαγγελική παρέμβαση

Τι είπε ημέρες μετά τα σχόλια του που έχουν προκαλέσει σάλο διασύροντας την χώρα μας σε όλον τον κόσμο.

Ant1news

Συγγνώμη από την οικογένεια Αντετοκούνμπο ζήτησε ο Τάκης Τσουκαλάς για τη λέξη «πίθηκος» που χρησιμοποίησε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, λέγοντας «σας ζητώ συγνώμη αν πέρασε από το μυαλό τους ότι είμαι ρατσιστής».

«Εγώ τη λέξη την είπα για τη συμπεριφορά και όχι για το χρώμα» υποστήριξε ο Τάκης Τσουκαλάς υπενθυμίζοντας ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο φωτογραφιζόταν με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στον αγώνα προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ.

Αναρωτήθηκε δε, «τότε δεν ήμουν ρατσιστής και έγινα τώρα;».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ενέργειά του να φωτογραφεί με τη φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική Ελλάδας, αναρωτώμενος «εσύ ως πρωθυπουργός θα ζητήσεις συγγνώμη από Μάνδρα και Μάτι;. Καλά έκανες και φόρεσες τη φανέλα του Γιάννη, ένα μαύρο πουκάμισο θα φορέσεις για να πας στο Μάτι;» συμπλήρωσε ο Τάκης Τσουκαλάς, φορώντας ένα μπλουζάκι με αναφορά στους νεκρούς στην Μάνδρα και στο Μάτι.  

Η συγγνώμη του Τάκη Τσουκαλά ήρθε λίγες ώρες μετά απο την παρέμβασης της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την πολύκροτη υπόθεση, που έχει διασύρει παγκοσμίως την χώρα μας.